Armatuur

Jij kiest de stijl. Wij zorgen voor een plan met lichtopbrengst en sfeer.

Ontdek meerOnze merken

Merken

De hoogste kwaliteit voor je budget.

Gratis lichtplan

Voor elke klant een offerte en lichtplan op maat.

Totale service

Voor-, tijdens- en na een aankoop geniet je gratis begeleiding.

Stock

Grote voorraad armaturen en alles om ze te plaatsen.

Creëer sfeer

Verlichting bepaalt de sfeer. Het is belangrijk dat je vooraf goed nadenkt wat je wil creëren. Daarbij zijn de mogelijkheden met LED eindeloos. Dankzij het kleine formaat van de chip en de lange brandtijd zijn er nieuwe opties voor design vrijgekomen. Wij helpen jou in de zoektocht naar de armaturen die bij jou passen. De chips zijn enorm bestand tegen onze weersomstandigheden en temperaturen, waardoor ze het buiten ook zeer goed doen.

Alles wat je nodig hebt

Wij gaan op zoek naar het ideale lichtplan voor jouw project en budget. Jij kiest je armaturen en lampen, wij berekenen hoeveel je van elk nodig hebt. Met onze hulp installeer je zelf. Indien je dat liever niet doet, doen wij dit voor je.

Lichtopbrengst

Wist je dat een LED-lamp gemiddeld 50 keer langer brandt dan een klassieke gloeilamp? En wist je de tijd waarin LED enkel koud en ongezellig licht gaf al lang voorbij is? Bovendien is LED zo zuinig dat je maximale lumen (lichtsterkte) krijgt voor je verbruik in watt. Onze armaturen ondersteunen dit principe waardoor je zo weinig mogelijk energie verbruikt en kosten bespaart.

Verlichting merken

Wij zoeken de hoogste kwaliteit voor jouw budget.

Laat ons weten hoe wij kunnen helpen!

Bezoek onze winkel of contacteer ons. Onze experts staan voor je klaar. Wij begeleiden jou in de zoektocht naar wat je nodig hebt.

Openingsuren:
Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:45
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: Gesloten