Ventilatie

Vermijd vocht en condens. Geen isolatie zonder ventilatie.

Ontdek meerOnze merken

Totale service

Voor-, tijdens- en na een aankoop geniet je gratis begeleiding.

Gratis werfkast

Na aankoop van materiaal, gedurende de gehele duur van je project.

Nieuwbouw

Ventilatie verplicht bij wet. Onze experts kennen je rechten en plichten.

Stock

Wij beschikken over units C(+), D en alles om ze te plaatsen.

Isoleer, ventileer en bespaar

De manier waarop we bouwen en verbouwen verandert voortdurend. Vandaag is energiebehoud één van de belangrijkste parameters bij het plannen van een project. Niet alleen besparen we kosten en energie omdat dat een gebouw goed geïsoleerd is, het is voor een nieuwbouw ook bij wet verplicht. Samen met warmte blijven vocht en condens echter ook binnen. Het is bijgevolg van cruciaal belang voor de waarde en levensduur van een gebouw dat de ruimtes goed geventileerd worden zodat overtollig vocht niet achterblijft. Onze technische experts weten hoe dit moet en leggen het u graag uit. Installeren doe je zelf of doen wij indien gewenst.

Stock

Wij beschikken over een grote voorraad ventilatie-units C (+) en D. We helpen je graag in de zoektocht naar wat je nodig hebt en zorgen ervoor dat je alles hebt om de plaatsing te doen.

Gratis werfkast

Bouwen of verbouwen is duur. Bij Mirko beseffen we dat. Wij gaan dat niet onnodig duurder maken. Na aankoop van materialen voor je project bieden we een gratis werfkast aan die je gedurende de gehele duur van je project kan gebruiken.

Installatiemateriaal merken

Wij zoeken de hoogste kwaliteit voor jouw budget.

Laat ons weten hoe wij kunnen helpen!

Bezoek onze winkel of contacteer ons. Onze experts staan voor je klaar. Wij begeleiden jou in de zoektocht naar wat je nodig hebt.

Openingsuren:
Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:45
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: Gesloten